Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2017/10

Říjnové plískanice si na nás nepřijdou! Nový Apetit vás příjemně naladí na podzimní notu. Nechte se pobláznit dánským životním stylem hygge, naučte se připravit ty nejšťavnatější a nejkřupavější řízky na světě, vařit bez lepku podle Martiny Alinče Dvořákové či proměnit fastfood v poctivé, domácí a především zdravé jídlo. Aktuální vydání přináší i nový pohled na oblíbenou stálici české kuchyně – brambory. Zkrátka ovšem nepřijdou ani milovníci sladkého, protože nechybí ani recepty na vskutku hříšné podzimní dezerty plné čokolády, ořechů a karamelu, které zaženou každý splín, či další díl naší Cukrárny, ve které vás Petra Stahlová naučí neodolatelné tartaletky.

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Brambory

Protože osvědčené tradiční dobroty z brambor už jsme v Apetitu vařili mnohokrát, rozhodli jsem se tentokrát hledat inspiraci mimo českou kotlinu. Výsledkem jsou neodolatelné lahůdky, které budete vařit celý podzim!

Radost z jídla i ze života

Dánský životní styl hygge ovládl svět a my to vítáme, zvláště v nadcházejících dnech, které budou krátké jako ty skandinávské. Obklopit se milými věcmi, zapálit svíčky a užít si dobré jídlo a pití s přáteli – to je jasný recept na štěstí.  

Řízek par excellence

Křehké a šťavnaté maso v trojobalu je už pěkných pár století v kurzu, znají ho evropské i asijské kuchyně a je těžké říct, kde ho připravují nejlépe. Vypůjčili jsme si inspiraci z nejrůznějších zemí i domácností a připravili pro vás podrobného průvodce na cestu za dokonalými řízky.  

Sladké potěšení

Čokoláda sama o sobě obsahuje látky, které umějí navodit pocit štěstí. Takže když ji spolu s karamelem, ovocem a ořechy přidáte do dezertů, garantujeme vám, že vás i vaše hosty opustí všechny chmury!  
reklama

Přidat komentář