Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Loading Video...

Máte chuť zažít víc?

Poznejte blogery, stavte se ve Foodtrucku a vyhrajte parní troubu!

Čevabčiči s bramborami, jarní cibulkou a ledovým salátem

Přímořská klasika chutná nejlépe v domácím provedení.

Tvarohový koláč s čerstvými fíky

Lehký koláč s tvarohem a fíky si zamiluje celá rodina.

Vepřový měšec s omáčkou tzatziky

Vepřové si skvěle rozumí s tzatziky!

Soutěžte! Multifunkční parní trouby vyčistíte bez námahy, přesvědčte se o tom na vlastní oči!

Přemýšlíte o modernizaci kuchyně? Rozhodně popřemýšlejte o tom, zda by se vám nevyplatilo pořídit jedinečnou parní troubu. Díky ní si totiž domácí vaření i následnou údržbu usnadníte hned několikanásobně.

Soutěžte také! Rozhovor s výherkyní kurzu vaření v páře: Byl to úžasný zážitek!

Paní Martina Vaňková vyhrála v soutěži na apetitonline.cz kurz vaření v páře od firmy Electrolux. S kým na kurz šla, co ji překvapilo a chutnalo, to se dozvíte v našem malém minirozhovoru. Na konci článku můžete také soutěžit!

Jak na dokonalý steak? Dozvíte se ve škole vaření v páře Electrolux

Mrkněte spolu s námi na kulinární kurz pod vedením šéfkuchaře Jiřího Hilgarta. Ukáže vám, jak si s multifunkční parní troubou Electrolux vychutnat přípravu masa i ovocných knedlíků.

Kuřecí špíz shish taouk, hummus a salát tabouleh

Skvělé hlavní jídlo s nádechem orientu.

Ryba a koláč s jahodami podle Kitchen story

Marika a Jirka jsou parťáci v životě i v kuchyni.

Tvarohové ravioli s kokosem a oříškovým krémem

Sladký dezert, nebo prázdninový hříšný oběd? Tvaroh s čokoládou je prostě slast.

Steak z hovězí roštěné, zapečený lilek s mozzarellou, rajčaty a bazalkou

Připravte si hovězí maso s voňavou zapečenou zeleninou.

Plněná cibule s králičím ragů a hrášková quinoa

Zkuste netradičně připravit králíka v podobě ragů a naplnit jím cibuli.

Vepřová panenka se šťouchanými bramborami a brokolicí

Připravte si vepřové maso se zdravou, ale přesto delikatesní přílohou.

Uzený losos na zeleném čaji s restovanou zeleninou

Takhle lososa asi neznáte. Překvapte svoje chuťové buňky tímto netradičním receptem s chutí Asie.

Tvarohová bábovka

Mramorovaná bábovka je klasika, která neodmyslitelně patří na každý, nejen sváteční stůl. Nezapomeňte ji pocukrovat moučkovým cukrem!

Stránky