Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Speciál časopisu Apetit Jedlé dárky

Venku se ochlazuje a nás láká důvěrně známé teplo kuchyně. Je zapotřebí zpracovat úrodu a také pomalu začít přemýšlet o vánočních dárcích. Právě proto přicházíme s novou lahůdkou z redakční kuchyně Apetitu – speciálem Jedlé dárky, který vychází 27. 9.
24. 9. 2018

Těšte se na tipy na zpracování bylinek, výrobu originálních sypkých směsí nebo na vychytané recepty Daniely Turecké, odbornice na nakládání čehokoli.

Nezapomněli jsme ani na děti: Už jste s nimi zkusili slavit Halloween? Tento americký svátek u nás není příliš zavedený, ale dlouhý podzimní večer přímo vybízí k troše zábavného strašení. Recepty na mumie k nakousnutí, krvavý drink pro malé upíry nebo chlebový hřbitůvek rozzáří dětské oči na každé duchařské party!

Podíváme se také ke kreativním lidem, třeba k manželům Monice a Lubošovi Záluským, kteří obohatili český trh o originální cukrová lízátka. A do tajemství půvabných dekorací tvoření jedlých dárků vás zasvětí i na slovo vzaté expertky, dekor stylistky Markéta Zindulková a Denisa Bartošová.

Začít můžete i s přípravou na Vánoce. Díky našim receptům zjistíte, že vyrobit lahodné likéry, čokoládové lanýže a bonbony jako z francouzské cukrárny není vůbec složité.

Nový speciál můžete právě teď zakoupit na stáncích nebo objednávat ZDE.

Fotogalerie: Speciál časopisu Apetit Jedlé dárky

Přidat komentář