OBCHOD

10 nejbáječnějších jahodových dortů

Existuje lepší dort než jahodový? To by byla určitě bouřlivá debata na velmi dlouhou dobu, ale jedno je jisté... V červnu určitě ne!

Nedělní oběd v letním hávu

Stačí pozvat pár kamaráů, vytáhnout stůl na zahradu a podávat svěží letní menu. Nedělní oběd se rázem promění v neopakovatelný zážitek.

Učíme se od mistra: Jak na humra

Humr má to nejčerstvější a nejdelikátnější maso. Že máte z úpravy tohoto korýše strach, nebo přinejmenším respekt? Šéfkuchař Marek Raditsch vás jej jedna dvě zbaví.

Steakový slovníček aneb Jaké maso je nejlepší na gril?

Naučte se číst v názvech steaků a připravte rodině a přátelům úžasný gurmánský zážitek v podobě domácí grilovačky.

30x božské jahody, které si zamilujete

K létu patří jahody naprosto neodmyslitelně. Pokud se jich stejně jako my nemůžete nabažit, vybrali jsme pro vás hned několik skvělých receptů.

Jak na dokonalé palačinky

Palačinky patří mezi stálice a chutnají malým i velkým. Existují ale jednoduché a vždy fungující triky, jak si vždy zajistit dokonale hebké, nadýchané těsto? Ano! A my vám je prozradíme.

20x dokonalá bábovka

Bábovka je hit. Mísí se v ní ten správný poměr nostalgie, snadné přípravy, lahodné chuti a neodolatelné vůně. Ovšem za několika podmínek!

Dokonalé slavnostní dorty

Dort je hvězdou každé oslavy! Ať už slavíte narozeniny, zasnoubení, svatbu či jinou radostnou událost, dort by jednoduše neměl chybět.

Syté & pestré saláty

Co si dát na jaře lepšího než salát z čerstvé zeleniny doplněný luštěninami, masem a pikantní zálivkou?

Tajemství lahodného chřestu

Víte, jak poznat čerstvý chřest a jak jej správně připravit?

28x pečené kuře

I obyčejné pečené kuře se dá připravit s velkou parádou!

Květnové menu podle našich čtenářů

Sestavováním menu strávili Radka, Eva, Helena, Filip a Petr bezmála dva týdny a vyměnili si přitom desítky e-mailů.

Ořechy v kuchyni – jak na ně?

Ořechy a semena jsou v poslední době nepostradatelnou součástí moderní kuchyně. Kde všude je použít a jak je nejlépe skladovat?

Dva odstíny chřestu

Kromě tradičního českého bílého se u nás dostává ke slovu i chřest zelený.

Solíme čím dál víc. Jak se vyhnout nadměrnému příjmu soli ve stravě?

Podle nejnovějších výzkumů konzumují lidé v České republice až 3x více soli, než je doporučená denní dávka. Ta představuje 5 gramů, což je množství odpovídající zhruba jedné kávové lžičce.

Inspirujte se recepty na tradiční velikonoční pochoutky

Pokud slavíte Velikonoce, pak byste měli vědět, jaký původ mají dobroty s nimi neodmyslitelně spojené. Víte například, proč se barví vejce, stůl zdobí velikonoční beránek, nebo jak vznikl název trhanec?

Vejce k vejci...

Nad vajíčka k snídani není, ale hodí se i k svačině, obědu či večeři.

3x babka

Upéct moučník jménem babka z brioškového těsta je trochu výzva, ale s naším podrobným návodem to zvládnete raz dva.

Zelené velikonoční menu

Sestavili jsme pro vás sváteční menu od přípitku až po dezert a s hlavními chody, z nichž si vybere každý.

6x neodolatelné muffiny

Na muffinech je skvělé to, jak jsou praktické: v jediném kousku, který se dá vzít pohodlně do ruky, máte komple

Stránky