Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Brambory, brambory, to jsou boží dary

Na bromborách vyrostly generace našich předků. Milovat je můžeme i my.

Slaná jablka

Když vás omrzí štrúdl, zkuste přidat jablka k masu!

Jak na nejlepší ovocný koláč?

Koláčům z křehkého těsta zvaným páje sluší náplně z ovoce a efektní zdobení. S našimi recepty a podrobným návodem upečete ty nejkrásnější moučníky babího léta.

Vášeň pro jablka

Jablkový štrúdl nebo drobenkový koláč z křehkého těsta jsou absolutní klasika, ale sladká jablíčka jsou neodolatelné v jakékoli podobě. 

22 podob lilku

Sám o sobě je lilek pohledný, v chuti je ale poměrně jemný a nevýrazný. Krásně však přejímá aroma ostatních surovin.

Vůně Středomoří

20 receptů, které vás přenesou na pláž.

Jablíčka z ráje

Červená, žlutá, oranžová, oválná, třešňová, malinová, datlová – od doby objevení Ameriky rajčata dobyla naše zahrady i stoly.

Broskvový sen

Broskve 4x jinak

8x ryba na gril

Jde se na ryby! Odlehčete letní grilování jemným rybím masem.

Nejlepší letní saláty

Příloha k masu, nebo lehká večeře? Saláty v létě osvěží vždy a všude.

Čas třešní

Prázdniny u vody a třešně rovnou ze stromu – kdo by si nepamatoval na sladké časy u babičky?

Podlehněte kouzlu asijského kari!

Základem následujících receptů je kari pasta. Seženete už ji běžně v obchodech, ale připravit si ji můžete také sami.

Sladká odměna za vysvědčení

Čeká vás letos příjemné překvapení v podobě vysvědčení od vašich ratolestí? Pak je třeba potřeba pořádně oslavit. A jak jinak než ve velkém stylu.

24 receptů na dokonalou grilovačku

Milujete léto zejména proto, že rádi venku s přáteli a rodinou grilujete? Pak je tato sestava letních jídel stvořených na gril to pravé ořechové.

Letní francouzské menu na neděli

Udělejte v kuchyni menší revoluci a dejte si k nedělnímu obědu něco nového!

30x božské jahody, které si zamilujete

K létu patří jahody naprosto neodmyslitelně. Pokud se jich stejně jako my nemůžete nabažit, vybrali jsme pro vás hned několik skvělých receptů.

Vaše sladké ano

Příprava sladkého baru na svatbu je náročná disciplína s jasnými pravidly.

30 pořádně pálivých jídel

Milovníci chilli a vůbec všeho ostrého, zbystřete! Ani my v redakci časopisu Apetit se čas od času nebojíme použít pořádně ostré ingredience.

Inspirace do kuchyně: rýže 30x a stále jinak!

Řadíte se mezi milovníky rýže a neustále vymýšlíte nové a nové kombinace chutí? Pak je tato sestava jídel jako stvořena přímo pro vás.

Fandíme aneb 30 receptů k povzbuzování!

K povzbuzování české národního týmu k životním výkonům je zapotřebí to správné občerstvení, to je jasné...

Stránky