Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Vánoce jinak

Pokud se u vánočního stolu sejde rodina, jejíž členové mají každý o svátečním menu odlišnou představu, je někdy docela oříšek najít jídlo, které bude chutnat všem.

Nejlahodnější jedlé dárky

Nesedá na ně prach, potěší všechny smysly a zvládnete je připravit i na poslední chvíli.

Pečeme cukroví

Vánoce bez cukroví? To si ani neumíme představit! Tradiční sladké zobání zkrátka na sváteční stůl zkrátka neodmyslitelně patří.

Perníkové Vánoce

Ohromte letos své hosty vtipnými dezerty ozdobenými perníčky. Jejich pečení a zdobení vás nadchne!

Štědrý den podle Apetitu

Užijte si 24. prosinec tak, jak ho máte rádi!

Beze zbytku aneb jak šetřit přírodu i vlastní kapsu

V sobotu 17. listopadu začíná Evropský týden pro snižování odpadu. Poradíme vám, jak se zapojit.

Opilé dezerty

Kapka alkoholu dodá dezertu slavnostní ráz i nový chuťový rozměr.

Bábovka nejen na neděli

Dědictví rakousko-uherské kuchyně se stalo jedním z našich národních pokladů. Ne nadarmo se ve Vídni tradovalo, že nejlepší kuchařky jsou z Čech.

Brambory, brambory, to jsou boží dary

Na bromborách vyrostly generace našich předků. Milovat je můžeme i my.

Slaná jablka

Když vás omrzí štrúdl, zkuste přidat jablka k masu!

Jak na nejlepší ovocný koláč?

Koláčům z křehkého těsta zvaným páje sluší náplně z ovoce a efektní zdobení. S našimi recepty a podrobným návodem upečete ty nejkrásnější moučníky babího léta.

Vášeň pro jablka

Jablkový štrúdl nebo drobenkový koláč z křehkého těsta jsou absolutní klasika, ale sladká jablíčka jsou neodolatelné v jakékoli podobě. 

Večeříme společně

Společnou rodinnou večeři připravuje v Česku stále méně a méně rodin. Tento důležitý společenský rituál se tak bohužel postupně vytrácí.

22 podob lilku

Sám o sobě je lilek pohledný, v chuti je ale poměrně jemný a nevýrazný. Krásně však přejímá aroma ostatních surovin.

Vůně Středomoří

20 receptů, které vás přenesou na pláž.

Jablíčka z ráje

Červená, žlutá, oranžová, oválná, třešňová, malinová, datlová – od doby objevení Ameriky rajčata dobyla naše zahrady i stoly.

Broskvový sen

Broskve 4x jinak

8x ryba na gril

Jde se na ryby! Odlehčete letní grilování jemným rybím masem.

Nejlepší letní saláty

Příloha k masu, nebo lehká večeře? Saláty v létě osvěží vždy a všude.

Čas třešní

Prázdniny u vody a třešně rovnou ze stromu – kdo by si nepamatoval na sladké časy u babičky?

Stránky