Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Podlehněte kouzlu asijského kari!

Základem následujících receptů je kari pasta. Seženete už ji běžně v obchodech, ale připravit si ji můžete také sami.

Letní francouzské menu na neděli

Udělejte v kuchyni menší revoluci a dejte si k nedělnímu obědu něco nového!

30x božské jahody, které si zamilujete

K létu patří jahody naprosto neodmyslitelně. Pokud se jich stejně jako my nemůžete nabažit, vybrali jsme pro vás hned několik skvělých receptů.

Vaše sladké ano

Příprava sladkého baru na svatbu je náročná disciplína s jasnými pravidly.

30 pořádně pálivých jídel

Milovníci chilli a vůbec všeho ostrého, zbystřete! Ani my v redakci časopisu Apetit se čas od času nebojíme použít pořádně ostré ingredience.

Inspirace do kuchyně: rýže 30x a stále jinak!

Řadíte se mezi milovníky rýže a neustále vymýšlíte nové a nové kombinace chutí? Pak je tato sestava jídel jako stvořena přímo pro vás.

Fandíme aneb 30 receptů k povzbuzování!

K povzbuzování české národního týmu k životním výkonům je zapotřebí to správné občerstvení, to je jasné...

20x lahodné avokádo

Kdo by ho nemilovat? Vyznačuje se jemnou, máslovitou chutí a texturou a občas je velkým oříškem trefit čas, kdy je tak akorát zralé.

40 skvělých salátů

Léto se blíží mílovými kroky a mnozí z nás se snaží odlehčit jídelníček. Jak?

Svěží jídla proti jarní únavě

Trápí vás i přes slunečné počasí nepříjemná jarní únava?

28x vejce natvrdo

Jako každý rok budeme i letos stát po Velikonočním pondělí před tradičním problémem - co s vykoledovanými, natvrdo uvařenými vajíčky?

20x velikonoční jehněčí

Voňavé jehněčí maso patří odpradávna na velikonoční stůl.

Lehce a zdravě

Nová kuchařka Lehká kuchyně je na světě a i díky její přípravě se celá redakce Apetitu na chvíli ponořila do tajů odlehčených receptů.

Hody, hody aneb Velké velikonoční menu

Užijte si velikonoční svátky, jak se (podle tradice) sluší a patří - ve společnosti rodiny a přátel a dobrého jídla.

30 receptů s rybami a mořskými plody

Konzumace ryb a mořských plodů skrývá nespočet zdravotních benefitů. Není tedy divu, že jejich obliba neustále roste.

30 rychlých receptů

Rychle hotové a chutné recepty patří mezi klenoty, které se předávají z generace na generaci. Každý člověk občas tápe a neví, co narychlo připravit.

40 receptů bez masa nejen pro vegetariány

Zdravě a lehce. Tímto heslem jsme se řídili při přípravě tohoto výběru receptů.

50 polévek na zahřátí

Na hřejivé polévky se spoléháme většinou v zimních měsících, kdy teploty klesají pod neúnosnou mez a ze skříně vytahujeme zimní bundy a kabáty.

30 špenátových receptů

Špenát je velmi univerzální surovinou, která se dá použít hned na několik způsobů. Velmi populární je například polévka, která nejlépe chutná s krutony.

Vepřové maso aneb Inspirace k masopustu

Krkovička, bůček, panenka. Pravá česká klasika, která nesmí chybět na žádné slavnostní tabuli.

Stránky