Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Recept z listopadového čísla

Dobrý den, chtěla jsem zkusit upéct hruškový koláč ze strany 92 v listopadovém čísle, ale trochu se mi nezdá popis ingrediencí, opravdu je to 1/4 hrnku + 1 a 1/2 lžíce škrobu?

Děkuji Vám.

S přáním hezkého dne

Blanka Kovářová

Obrazek uzivatele

Dobrý den, Blanko,
množství opravdu sedí :-)! Odměřte si 1/4 hrnku škrobu a pak přidejte ještě lžíci a půl. Máte naprostou pravdu, je to trochu komplikovanější míra než obvykle... Přemýšleli jsme, zda celý recept nepřevést na gramy, ale pak bychom se do toho mohli zamotat ještě víc, tak jsme raději zůstali u hrnků a lžic.

Držíme palce, ať se koláč podaří, redakce Apetitu